Om oss

Vi finns på Lidköpingsvägen 5 mitt i centrala Götene.

Hos oss jobbar 8 sjukgymnaster/fysioterapeuter och 4 arbetsterapeuter.

Vi har tillsammans en lång erfarenhet och bred kompetens . Detta gör att vi kan hjälpa Dig på bästa sätt. Vårt huvudfokus är att du som patient skall få ett bra bemötande, du ska känna dig trygg när du kommer till oss och få ett adekvat omhändertagande. 

Hos våra sjukgymnaster kan du b l a få hjälp med belastningsrelaterade besvär och skador, neurologiska sjukdomar, idrottsskador, frakturer, postoperativ rehabilitering, spänningsrelaterad värk.

Vi har bl a vidareutbildningar och kompetens för funktionsbedömningar, akupunktur, JEMS, McKenzie, OMT, idrottsmedicin, yrsel, MediYoga.

Hos våra arbetsterapeuter kan du bl a få hjälp med hjälpmedelsutprovning, stresshantering, vardagsrevidering, anpassningar i hemmet, hand och finger skador och smärta, demensutredningar.

Om du inte talar svenska har vi möjlighet att hjälpa dig på  engelska, tyska och polska. Vid behov finns möjlighet till beställning av tolk.

Vi bedriver vår verksamhet i våra lokaler på Lidköpingsvägen 5 i Götene men kan även vid behov genomföra hembesök eller besök i samband med aktivitet ex på gymmet eller i idrottsföreningen. Vi finns även på vårdcentralen två dagar i veckan. 

Vi vill att vården ska vara patientfokuserad, säker, effektiv, kunskapsbaserad, ändamålsenlig, likvärdig och jämlik, samt vara tillgänglig i rimlig tid. Vi arbetar för en ekonomisk stabilitet. 

Götene Rehab och Fysioterapi arbetar med kvalitetssäkring och ledningssystem för kvalitet enligt Socialstyrelsens riktlinjer.

Vi har skrivit kollektivavtal via Fysioterapeuterna: Bransch Vård och behandlingsverksamhet samt omsorg (E).

Transperens: Länk till  allabolag.se